04 Nisan 2007

Oral Seksin Önemi






Çoğu ilişkilerin sonsuza kadar sürmeyeceği sürpriz değildir. Ama bunun anlamının da seksin de biteceği anlamına gelmez. Eğer kadınına doğru yöntemleri kullanarak zevk verirsen, ilişkinin neden bozulduğuna bakmaksızın, sana son bir şans için geri dönecektir.

Oyuncunun Sırrı

Herkesin fiziksen aşka ihtiyacı vardır. Bir ayrılıktan sonra, sizin eski sevgiliniz de sonun seksüel ihtiyaçlarını tatmin etmek isteyecektir. Nihayetinde de kendisinin de seks yapacağı bir erkekle tanışacaktır. Ve onunla yaşadıklarını, sizinle yaşadıklarıyla karşılaştırdığında, dönüp geri kapınızı çalacaktır. Eski sevgilinizin planlanmış hafta sonları maceralarınıza ilgisini korumanın sırrı, ona o günlerde mütemadiyen yaşattığınız unutulmaz seks hayatıdır. Kıyaslanamaz aşık olmanın bir yolu da orijinal, yaratıcı ve heyecan verici oral seks yapabilmektir.

Ne yazık ki bir çok erkek kadınları tatmin etmenin tek yolunun onlarla sadece cinsel ilişkiye girmek olduğunu sanıyorlar. Oysa oyuncu, kadınlara zevk verme sanatının, ateşli bir ön sevişme ve şefkatli bir oral seksi de içiren bir bütün olduğunu bilir. O halde bu yöntemlerle cinsel şöhretinizi artırın ve bu şöhretten yararlanmaya bakın...

Ana Yelken

Bütün erkekler, her türlü sevişme pozisyonunu deneme ve uygulama konusunda, kendilerini yatak odası ülkesinin kralı sanırlar. Ama iş oral sekse gelince, bazıları onu sıkıcı bulurken bazıları da yapmaktan tamamen kaçınırlar. Oysa burası oyuncunun rakiplerini karşı elinin en iyi olduğu pozisyondur.

Çünkü erkeklerin iyi bir oral seks için çok fazla güç ve çaba harcamalarına gerek yoktur. Küçük detaylar birazcık dikkat ederek ve biraz yaratıcılık göstererek oral seks performanslarını maksimum düzeye çıkarabilirler. Erkeklerin %99'u sadece bir iki oral seks pozisyonunu denemektedirler; ya kadının sırt üstü yattığı pozisyon yada 69 pozisyonudur, o da...

Oysa Oral sek en az cinsel birleşme kadar önemlidir. Bazı kadınlar, cinsel ilişkiden çok oral seks ile orgazma daha çabuk ulaşmaktadırlar. Eğer muhteşem bir aşık olacaksınız, oral seksi sofranızın önemli yemeği olarak hazırda tutmanız gerekmektedir.

Oral Ön Sevişme

Hepimiz biliyoruz ki, ön sevişme cinsel bir ilişkinin önemli ve vazgeçilmez bir unsurudur. Fakat, seks menünüze oral ön sevişmeyi ekleyerek onun vazgeçilmezler listesine girebileceğinizi biliyor muydunuz?

Onu iyice ısıtmadan hemen klitorisinin üzerine zıplamayın. Dilinizi çalışmaya başlatmadan, önce onun duyarlı noktaları keşfederek neler yaşatacağınızın minik bir sunumunu ona hissettirmelisiniz.

Oral ön sevişme yaparken, dilinizle, göbeğini, karnını, bacaklarının iç kısmını, dizini arkasını, ayaklarını, kalçalarını ve genital bölgelerini yalayın. Dudaklarınızı kullanarak, organının dış dudaklarını öpebilirsiniz. Ancak zevk kapısında sakın dilinizi kullanmayın. Çünkü zaten o, dilinizi kullanacağını bilmektedir. Ama asla dilinizi onun beklediği zaman kullanmayın.

Onun bu beklentisi size karşı olan arzu ve cinsel isteğini artıracaktır. Ancak onu yalvartmak ise uyum ve keyfini kaçıracaktır. Zamanlamasını tam yapmalısınız. Doğru zamanda onun istediği şeyi yapmayı bilmelisiniz. Onun vücudunun hareketlerini gözleyin. Onun vücudunun hareketleri ve aldığı pozisyonlar size ne yapmanız gerektiği konusunda rehberlik edecek, ağzının ve diliniz tam yerini bulacaktır. Uyluklarının iç kısmını size doğru bastırdığının da yaratıcı bir şekilde içine girin.

Oral Görevi Yerine Getirme

Bazı erkekler oral seks konusunda başarılı olabilirler, fakat bu işin maharetli ustası olmak için önemli bir kalite standardına ihtiyacınız vardır; ondan nasıl zevk alacağınızı ve zevk vereceğinizi bilmelisiniz, yaparken uyum ve ritmi sağlamayı bilmelisiniz, hangi şiddette devam edeceğinizi bilmelisiniz ve hangi pozisyonları ne zaman kullanacağınızı bilmelisiniz.

Oralın Tadı ve Kokusu

Kadınlar, hayvan gibi kaba erkeklerden pek hoşlanmazlar ama kendilerine oral seks yapan erkeğinin de bu işten zevk aldığını görmek isterler. Ona, bu işi zevkle yaptığınız gösterin. Dilinizi, dudağınız ve ağzınızı sevgiyle onun organlarının etrafında kullanın.

Kadının daha fazla dayanacak hale gelince, dilini kullan. Sen ağzını tamamen kullanırsan hemen kabarabilir. Hafifçe vajinasına dokun, vajinasının dudaklarını yala ve vajina ağzına ulaş. Dilinle içine girip çıkabilirsin ama unutma, o senin dilini değil daha çok ağzını kullanmanı beklemektedir.

"Gentil" men Olun

Kadınların üreme organları çok hassasdır. Isırmayın, içine üflemeyin ve sert bir şekilde emmeyin. Her şeyi yapabilirsiniz, yeter ki nazik olun; Koparmadan bir gül yaprağını yalıyormuş gibi, dilinizle bir dikene dokunuyormuş gibi davranın.

Doğru zaman geldiğini hissettiğinizde klitorise doğru yönelin; zira bu gölge çoğu kadının orgazm olması sağlayan bölgedir. Vajina ağzında klitorise doğru, yavaş, geniş ve hassas dil darbelerle yumuşak bir şekilde dilinizi kullanın.

Ritminizi Koruyun

Bazı erkekler, kadının orgazma yaklaştığını hissedince dil darbelerinin hızını artırarak yanlış yaparlar. Bu çok hatalı bir yoldur. Bunu yerine hızınızı ve ritminizi koruyun yada biraz azaltın. Bu noktada partneriniz çok güçlü bir orgazm yaşayacaktır belki de birden fazlasını da yaşayacaktır.

Jimnastik Zamanı

Cinsel ilişki gibi, oral seks de nasıl yaptığınıza bağlı olarak değişik duygular verir. Deneyeceğiniz farklı pozisyonlar, farklı bir keyif yaratır, farklı sonuçlar doğurur, farklı görsen tat verir ve değişik tahrik ve tatminlere uzanmanıza neden olur. Bu durum da zamanla sizin diğer erkeklerden farklı konuma gelmenize partnerinizin sizin müptelanız olmasına neden olur.

Kişisel deneyimlerime göre kadınları tam anlamıyla orgazma götüren iki değişik oral seks pozisyonu vardır; Ters Kucaklama ve Köpek Selamı.

Ters Kucaklama: Bu çok zor ve tehlikeli olmakla birlikte karşılığını çok nefis şekilde alacağınız bir pozisyondur.

Partneriniz kafası ve omuzları yatakta kalacak ve kalçaları göğsünüze gelecek şekilde kalçalarının altından tutarak kaldırın. Ancak öyle sağlam tutun ki partneriniz boynunun üzerine çok baskı hissetmesin. O da bacaklarını boynunuza dolayıp ayaklarını ensenizin arkasında kilitlesin. Siz de kollarınızı onun beline dolayıp yüzünüzü bacakları arasına gömün.

Bu baş aşağı pozisyonda kan beyine toplandığından ve değişik oral seks kombinasyonu uygulanabileceğinden kadınlar çok hoşlanırlar

Köpek Yalaması: Bu biçim köpekleme pozisyonu cinsel ilişkiyi ve oral seksi kapsar. Bu pozisyonda erkek için yüksek irade ve kendini kontrol gerektirir. Kendinizi kontrol edip partnerinizin zevk almasına odaklanmalısınız.

Nasıl yapılı? Köpekleme pozisyonunda cinsel ilişkideyken, partnerinizin orgazma yaklaştığını hissedince içinden çıkın. Yukarıda da anlattığımız gibi ağzınızı ve filiniz kullanarak partnerinizin cinsel organı ve çevresini, o boşalana kadar yalayın. O boşalıp ilişki bitti diye düşünürken siz erkekliğinizi yeniden onu organına sokun. Bu durumun onu yeniden hatta üst üste bir kaç defa orgazm edeceğini garanti edebilirim. Üstelik sizin fedakarlığınıza ve yaratıcılığınıza hayran ve müteşekkir olacaktır.

Kadınlar bu pozisyonu neden beğenir? Çoğu kadının tercihi köpekleme pozisyonudur. Çok hoş hisler verir, fakat az yada çok ne olacağı bilinir. Ama Köpek Yalaması pozisyonu tamamen umulmadık bir durum yaratır.Çoğu kadınlar, erkeklerin kendilerini kontrol edemediklerini, bir kez içlerine girdiklerinde boşalana kadar duramayacaklarını sanırlar. İçinden çıkıp ona oral seks uygulamanız, onu iki ayrı biçimde tahrik etmenize neden olduğu gibi onun seksüel ihtiyaçlarını da göz ardı etmediğinizi göstermiş olursunuz.

Kadının Kasıklarından Beynine

Eğer erkeğinin yaptığı seks, heyecanlı, maceracı, içten ve samimi ise ve bir de oral seks içeriyorsa, kadınlar bundan çok hoşlanır. Eğer oral seksi doğru yaparsanız kadınlar asla sizin onları terk etmenize izin vermeyecektir. Küçük penisli olsanız dahi seksualite olarak göz alıcı olmaya devam edersiniz. Yüzünüzün ne kadar güzel, ne kadar, büyük yada ne kadar yapılı olduğunuz hiç fark etmez.

Kadınlara göre, oral seksi iyi bilen erkeklerin değeri kilolarınca altından daha fazladır. O halde olabildiğince güzel oral seks yapın, kadınınızın sonsuza kadar aklın ve kalbinde kalın...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Very good information. Lucky me I came aсross your wеbsite by accident (stumbleuрon).
ӏ have ѕaνeԁ as a favorite for latег!



mу homepage - Wedding Dresses
my webpage - wedding dresses

Adsız dedi ki...

Todaу, I went to the beach wіth my chіldгеn.
Ι found а sea shell and gave it tο my 4 year
old ԁaughter and saіd "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put
the shell to her ear and screаmеd. There was a heгmit crab
іnsiԁe and it pinched her ear. She never wants to go
back! LoL I know this is totally off tоpіc but I had to tell
someоne!

Also visіt my blοg pοst ... SEOPressor V5

Adsız dedi ki...

Gгeetingѕ! This is my 1st comment here ѕo I just wanteԁ to
give а quick shout out and tеll you I truly enjoу
гeadіng through your blog pοsts. Can уou ѕuggest any
otheг blogs/ωebѕites/forums that
go over the sаme ѕubjects? Thank you so muсh!


Ηeге is my webрage :: seopressor version5

Adsız dedi ki...

I аm гegular reаdeг, hοw arе
you еverуbody? Thіs агticlе ρoѕted at this site іs really nice.



Checκ οut my blоg; SEOPressor V5 review

ender dedi ki...

Istanbuldan 3 cu arayan ciftler ve sexe ac bayanlar arayin tanisalim 0539 700 17 81

mehmet dedi ki...

MEHMET BEN 05374667155 NUMARAM SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DOKUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM....WATSAPP SMS DENGESIZLER VE GAYLAR ARAMASIN LUTFEN

Unknown dedi ki...

MERHABA BEN BUĞRA ( Erkek ) 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 114 74 11) HOŞÇAKALIN.....

Adana Jigolo dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var