29 Mart 2007

Muhteşem Ön Sevişme İçin Altı Adım


1-Onu Tutkuyla Öpün...

Mutlaka kadınınızı defalarca öpmüşsünüzdür. Ancak onun iç çamaşırlarını sihirliymiş gibi kendiliğinden çıkacak şekilde öptünüz mü? Eğer böyle olmasını istiyorsanız, yüzünü ellerinizin arasına alıp, iki saniye kadar gözlerine baktıktan sonra öpün.
Onu öperken, hiç bir zaman dilini, onun gırtlağına doğru bastırmayın. Sırasıyla dudaklarını yalayın ve dilinizle diline hafif masajlar yapın. Aynı anda elinizi saçlarının arkasına sokarak sıkıca saç diplerinden yakalayın.
Öpmeye devam ederek, aynı anda ona farklı duyguların deneyimini tattırmak için elleriniz yavaşça vücuduna doğru kaydırın. Ancak sakın meme ve vajinasına dokunmayın. Henüz zamanı gelmedi...

2-Yavaşça Üst Kısmını Soyun...

Her ikinizin de tahrik olması için onun elbiselerini çıkarın. Ancak kadınınızı soyarken, adeta yırtarcasına çıkarmayın. (Vahşi duygularınızı şimdilik koruyun. O başka bir ortamın başka bir gecenin fantezisi olarak kalsın.) Gömleğinin düğmelerini yavaşça açın (Eğer düğmeli bir şey giymemişse, giysisinin eteğinden tutarak başının üzerinden çıkarın.) ama sutyeni kalsın.
Sonra ağzının sutyenin kenarlarında çalışmaya başlasın. Memelerinin sutyenden açıkta kalan yan kısımları ile üst kısımlarını öpün. Aynı anda parmak uçlarınızla gerdanını ve karnını hafifçe okşayın.
Sutyeni çıkarmaya hazır olduğunuzda, ağzınızı meme uçlarına doğru kaydırın, ancak kaba ve gürültücü şekilde emip yalamayın...
Sizin amacınız onu iyice tahrik etmek ve daha bu başlangıç...

3-Nazikçe Okşayın...

Gömlek ve sutyenini çıkardıktan sonra onu daha önce öptüğünüz gibi öpün, ama bu kez ellerinizi arkasına götürüp elinizi pençe yaparak parmak uçlarınızla aşağı yukarı hafifi hafif okşayın. Öpüşmeniz okşamanın etkisini artırırken, okşamanız da öpmenizin etkisini artıracaktır...
Elinizi kullanarak sırtını yakardan aşağı ve sonrada aşağıdan yukarıya doğru okşayıp yoğurun. Sonra ellerinizi onun iki yanında çalıştırarak ta kalçalarına kadar aynı şekilde okşayın. Eğer yapa bilirseniz ellerinizi iki bacağının arasına sokup onu havaya kaldırın ve ayaklarını belinize dolamasını sağlayın.
Sonra onu sırtüstü yatıracağınız bir yere kadar bu şekilde taşıyın.

4-"Kuru" Sevişin...

Pantolonunu çıkart, (tabi onunkini de), sonra onu yere bırak ve sen de onun üzerine yavaşça yerleş. Sonra sanki içine girmiş gibi üzerinde hareket etmeye başla. Bu onun hayal dünyasını harekete geçirir ve iyice ıslanmasını sağlar.
Yeniden nazikçe öp onu. Ellerini omuzlarının altına yerleştir ve sıkıca yakala. Sonra sanki içindeymişsin gibi hareket et. Eğer sertleşmişseniz (ki mutlaka öyledir) bu daha da iyi olur. Kadınınız da sertliği hissettiğinde biraz sonra olacakları düşünüp daha da uyarılır.

5-Sessizce Tamamen Soyun...

Şimdi her şeyi çıkarma zamanı geldi.. Her zaman giysisinin herhangi birini çıkarırken, vücudun o alanı öpüp okşamalısınız.
Ve sakın onu hiç acele ile soyma... onu soymak için zamana ayır ve ona vücudunun her parçasına değer verdiğini göster. Onu soyma işi bitince sen de soyun ve yavaşça yanına uzan.

6-Çıldırtıcı Okşayın...

Kadının çıplak kaldığında oral seks her zaman bir seçenektir. Ama şimdi onu çıldırtmak için farklı bir yol daha iyi olur herhalde. Penisini onun vajinasının ağzına yerleştirip nazikçe aşağı yukarı okşa.
Bunu yaparken "kazara" penisinin sadece başının içine kaymasına izin ver, sonra yeniden dudaklarını ve klitorisini başıyla okşamaya devam et. O sana artık içine girmen için yalvarmaya başladığında, ön sevişme bitmiştir, finale yönel...

1 yorum:

ender dedi ki...

Istanbuldan 3 cu arayan ciftler ve sexe ac bayanlar arayin tanisalim 0539 700 17 81